ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. Με κατάθεση σε τράπεζα:

Εθνική iban

Alpha Bank iban

Πειραιώς iban

2. Με ηλεκτρονική κατάθεση σε iban (Internet Banking), αναφέροντας τον κωδικό αγοράς το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο.

3. Με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα όλων των τραπεζών Visa, Mastercard, Discover, America Express. Αφού επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο προστατευμένο ασφαλές περιβάλλον της Stripe.

Η Stripe είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και ασφαλείς πλατφόρμες πληρωμών στο διαδίκτυο. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας και κρυπτογράφησης για την προστασία των πληροφοριών των πελατών της και των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω της πλατφόρμας της. Η Stripe είναι επίσης πιστοποιημένη από τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας στον κόσμο, όπως οι PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards), οι οποίοι εξασφαλίζουν ότι οι πληρωμές που διενεργούνται μέσω της πλατφόρμας είναι πλήρως ασφαλείς και προστατευμένες. Συνολικά, η Stripe είναι μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές για πληρωμές στο διαδίκτυο. Ανάμεσα στους μεγαλύτερους πελάτες της Stripe περιλαμβάνονται η Google, η Amazon, η Microsoft, η Shopify, η Lyft, η Deliveroo, η Booking.com και η Kickstarter. Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων στην αξιοπιστία και την ασφάλεια της Stripe ως πλατφόρμας πληρωμών.

4. Με Google Pay  Google Pay . Το GPay είναι μια υπηρεσία πληρωμών που προσφέρεται από την Google και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ασφαλείς πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου. Η υπηρεσία λειτουργεί με τη σύνδεση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του χρήστη στον λογαριασμό του στο GPay και τη χρήση της σε καταστήματα ή για online αγορές. Το GPay χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως η κρυπτογράφηση, για να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη και τις πληροφορίες της κάρτας του κατά τη διάρκεια των συναλλαγών. Συνολικά, το GPay παρέχει μια ασφαλή και ευκολόχρηστη λύση πληρωμών για τους χρήστες του.

5. Με Klarna. Η Klarna είναι μια πλατφόρμα πληρωμών και τραπεζικών υπηρεσιών που προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές πληρωμής στους καταναλωτές. Οι πελάτες της Klarna περιλαμβάνουν πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο λιανικό εμπόριο, όπως η Adidas, η H&M, η IKEA, η Zara και η Sephora.  Κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Άτοκα. Χωρίς ψιλά γράμματα, ακόμη και με την χρεωστική σας κάρτα.

6. Με Apple Pay είναι η υπηρεσία πληρωμών της Apple που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε αγορές χρησιμοποιώντας το iPhone, το iPad, το Apple Watch ή το Mac. Με το Apple Pay, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στη συσκευή σας και να τις χρησιμοποιήσετε για πληρωμές σε καταστήματα ή για online αγορές. Η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση και παρέχει μεγάλη ασφάλεια, καθώς οι πληρωμές που πραγματοποιούνται είναι κρυπτογραφημένες και αποθηκεύονται στο Secure Element της συσκευής σας.

7. Πληρωμή στο κατάστημαΠληρώστε το ποσό της παραγγελίας σας με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή της από το κατάστημά μας.

8. Τηλεφωνική παραγγελία. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολης κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κατάστημα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορείτε να κάνετε κατάθεση το ποσό της οφειλής σας συμπεριλαμβομενου και αν υπάρχει κόστος μεταφοράς (τα κόστη αναφέρονται στην παραπάνω παράγραφο)στις εξής συνεργαζόμενες τραπεζες.Μολις εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης σωστά στους λογαριασμούς αμέσως εκείνη την ημέρα γίνεται η αποστολή του δέματος σας(εκτός Σάββατο -Κυριακη -Αργίες -Εθνικές επετειοι όπου η αποστολή γίνεται την αμέσως πρώτη εργάσιμη μέρα)

9. Αντικαταβολή των χρημάτων στον ίδιο τον courrier.

Υπαρχει η δυνατότητα αντίκαταβολης των χρημάτων στον ίδιο τον courrier καθώς και η πληρωμή στον ίδιο τον courrier χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.Αυτό γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κατάστημα.

10. Πληρωμή με κάρτα μέσω της Τράπεζας Πειραιώς

Η λύση «Redirection» της υπηρεσίας epay eCommerce, χρησιμοποιείται για την επεξεργασία συναλλαγών ηλεκτρονικών πληρωμών, δηλαδή για χρεώσεις καρτών που προέρχονται από site επιχειρήσεων που φιλοξενούν ηλεκτρονικά καταστήματα στα οποία οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν χρεώνοντας την κάρτα τους.
Στη λύση αυτή, ο χρήστης ανακατευθύνεται από το site της επιχείρησης σε μία ασφαλή σελίδα της Euronet Merchant Services όπου θα συμπληρώσει τα στοιχεία της κάρτας του. Για να οδηγηθεί ο χρήστης στη σελίδα αυτή, χρησιμοποιείται μία html φόρμα με μέθοδο «POST» και hidden παραμέτρους διάφορες πληροφορίες που αφορούν τη συναλλαγή. Για την υλοποίηση της εφαρμογής της επιχείρησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού.
Η σελίδα που ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του είναι ασφαλής (χρήση SSL encryption με 2048-bit μέγεθος κλειδιού) το οποίο εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας στο epay eCommerce.
Τα στοιχεία που θα πρέπει να συμπληρωθούν στη σελίδα πληρωμής είναι τα εξής:
◼ Αριθμός κάρτας
◼ Ημερομηνία λήξης
◼ Κωδικός επαλήθευσης (CVV2/CVC2)
◼ Email στο οποίο προαιρετικά ο χρήστης θα λάβει επιβεβαίωση επιτυχούς χρέωσης της κάρτας του
Μετά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας, ακολουθεί η διαδικασία ισχυρής ταυτοποίησης του κατόχου της κάρτας (3D Secure) η οποία ενισχύει το επίπεδο ασφάλειας της συναλλαγής. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία 3D Secure, πραγματοποιείται η συναλλαγή χρέωσης της κάρτας το αποτέλεσμα της οποίας αποστέλλεται σε προκαθορισμένα URL του site της επιχείρησης. Επιπλέον, εφόσον η επιχείρηση το επιθυμεί, είναι δυνατόν να στέλνεται αυτόματα από την Euronet Merchant Services ενημερωτικό email στην επιχείρηση για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του site της.